Pergi ke kandungan

Menu Utama:

Halaman Utama

Direktori Eksklusif Cari-cari Homestay

Versi 2.5
Selamat datang ke Direktori Eksklusif Cari-cari Homestay versi 2.5. Direktori carian homestay ini direka khas untuk pengguna telefon pintar. Anda dapat berhubung secara terus kepada pengusaha-pengusaha homestay tanpa melibatkan agen ataupun orang tengah. Sila gunakan menu "Direktori Eksklusif" yang telah kami sediakan bagi tujuan untuk mencari homestay  pilihan yang terdapat pada senarai negeri di seluruh Malaysia.

Kami mengucapkan selamat mencari dan semoga menemui homestay yang tepat dan sesuai untuk penginapan anda. Dapatkan juga diskaun untuk penginapan lebih daripada 1 hari menerusi promosi yang dijalankan oleh pengusaha-pengusaha homestay yang telah berdaftar didalam direktori kami.

* Senarai homestay yang aktif akan ditambah dari masa ke semasa!
Imej Garis 1A

Maklumat Ringkas Tentang Malaysia.

Malaysia mempunyai kepelbagaian dari segi geografi sepertimana budayanya dan juga lapisan rakyat yang mesra serta peramah. Malaysia dibahagikan kepada 13 negeri dan 3 Wilayah Persekutuan, dipisahkan oleh Laut China Selatan merangkumi 11 negeri dan 2 wilayah persekutuan (Kuala Lumpur dan Putrajaya) di Semenanjung Malaysia dan dua negeri dan satu wilayah persekutuan (Labuan) di Malaysia Timur.

Fanpage Rasmi Cari-cari Homestay

Hakcipta Terpelihara © 2017-2019 Cari-cari Homestay

Kembali ke kandungan | Kembali ke menu utama